Over Van Ham

Wij stellen ons ten doel om onze relaties een onderscheidend en kwalitatief hoogstaand assortiment te bieden waarmee exclusiviteit gewaarborgd is. Binnen onze visie passen ambachtelijke producten die een duidelijke meerwaarde hebben binnen het assortiment van onze afnemers. Exclusieve importen en distributie of eigen productontwikkeling in samenspraak met de leverancier zorgen voor het onderscheid ten opzichte van de andere aanbieders.
Binnen onze organisatie hechten wij veel waarde aan het persoonlijke aspect. Onze eigen vertegenwoordigers en accountmanagers bezoeken u naar wens regelmatig en houden u zo op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen.
Kortom persoonlijk contact en het bouwen aan een langdurige relatie staat bij ons hoog in het vaandel!

Historie

Van Ham is een echt familiebedrijf. Rond 1900 is een start gemaakt met het bedrijf, het eerste officiële document stamt uit 1919. In Tilburg is men destijds begonnen met een winkel in koek en banket die later werd uitgebouwd met een grossierderij. In de jaren daarna is het bedrijf verhuisd naar Hilvarenbeek waar het uiteindelijk in 1978 een bedrijfspand op industrieterrein “de Bukkum” bouwde. In 1996 nam de huidige eigenaar en 4e generatie, Patrick van Ham, het bedrijf over van zijn vader. De afgelopen jaren is het bedrijf behoorlijk gegroeid, op eigen kracht en door diverse overnames. Het bedrijfspand werd weer te klein en eind 2002 hebben wij een compleet nieuw bedrijfspand gebouwd in Esbeek op industrieterrein “Mierbeek”. Deze ruimte maakt het mogelijk om ook in de toekomst op een gezonde manier te groeien en verder te ontwikkelen.